Vurdering

Når du bestiller en vurdering af et køretøj hos os, går vi ud fra, at:

A) Køretøjet er i god stand og kan deltage i vejtrafikken.
B) Køretøjet er en standard basismodel.
C) Køretøjet er fri for fejl og synlige skader.
D) Køretøjet har ikke været brugt som taxa.
E) køretøjet er ikke blevet ændret.

Vores specialister inspicerer hver enkelt bil individuelt og manuelt

Vores specialister undersøger hver enkelt bil individuelt og manuelt. Beregningen af værdiansættelsen er baseret på bilmærke, model, kilometertal, udstyr, produktionsår, bilmodellens unikke udviklingskurve og metoden for sammenlignelige transaktioner.

Vi tjekker alle tilgængelige oplysninger om det objekt, der skal vurderes, i forskellige databaser.

Desuden sammenligner vi din bil med mange andre lignende biler, der sælges på internettet, og vurderingen er kun baseret på data om biler fra det aktuelle markedsudbud.

Ejendomsvurderingen foretages i overensstemmelse med ejendomsvurderingsmetoden og internationale vurderingsstandarder, europæiske vurderingsstandarder og andre retsforskrifter, tekniske og metodologiske materialer.

Værdiansættelsesattest

Vi udfører bilvurderingen og udsteder et digitalt certifikat: "Bilpriscertifikat". Bilen vurderes af en professionel vurderingsmand, og der udfærdiges et certifikat for bilens værdi. Certifikatet garanterer en juridisk korrekt vurdering af bilen.

Vi sender certifikatet til den e-mailadresse, der er angivet i ansøgningsformularen for værdiansættelsesordren, og i nogle tilfælde kan vi sende det til din fysiske adresse.

** Hvis du har oplysninger, der kan påvirke bilens værdi væsentligt, er det dit direkte ansvar at indberette dem til os ved at udfylde kontaktformularen på bilm.dk/Vores kontakter. Ellers kan vi ikke kende den, og den vil ikke indgå i vores vurdering.

Menu